Piese Auto Aftermarket
PRODUSE DE INALTA CALITATE CU GARANTIE EUROPEANA
SI LIVRARE GRATUITA* DIN DEPOZITUL IMPORTATORULUI

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Preturi Piese AutoComanda Piese AutoPiese Auto Stoc

GARANTIA PRODUSELOR

Administratorul Pieseschimb.eu, certifica prin prezenta ca produsele comercializate, sunt executate conform normelor europene de calitate si certificate de catre producatori.

Site-ul Pieseschimb.eu este administrat de societatea AFTERMARKET SRL, cu sediul in Bucuresti, cod de identificare fiscala RO21195878.

Piesele auto comercializate de AFTERMARKET SRL sunt piese originale sau piese interschimbabile cu piesele originale, conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Garantia se aplica in conformitate cu H.G. 394/1995 si H.G. 786/1996. Termenul de garantie este de 18 luni pentru piesele de folosinta indelungata. Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii, planetare, elemente de caroserie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

Termenul de garantie incepe de la data vanzarii produsului catre consumator. Produsele care in perioada de garantie prezinta defecte de material, de functionare sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi cu conditia returnarii lor in termen de 10 zile calendaristice. Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele situatii:

-  piesa nu a fost montata de personal specializat intr-un service auto autorizat RAR sau de producatorul autovehiculului.
-  piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate.
-  piesa a fost utilizata pentru alta aplicatie decat cea indicata de producator sau inlocuind o piesa cu alte specificatii, utilizarea eronata din datele inexacte furnizate de client sau din neconfruntarea cu piesa de inlocuit.
-  piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii sa intretinerii incorecte sau insuficente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.
-  autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi.
-  autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare.
-  piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari.
-  piesa prezinta o uzura normala.

Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie, vor fi insotite de urmatoarele documente:
-  factura de achizitie.
-  dovada montarii piesei intr-un service de reprezentanta sau autorizat RAR.
-  nota constatare emisa de un service autorizat RAR, care sa descrie detaliat defectiunea.
-  copia certificatului de inmatriculare al autovehiculului, nr. de kilometri la prima venire si nr. de kilometrii la constatarea defectiunii.

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in termen de maxim 2 zile de la livrare.

NU se admit retur piesele cu ambalaj deteriorat, piesele care au fost deja montate.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni, nu ezitati sa ne contactati.